«Έμιλι»: Η οικογενειακή σειρά εποχής μας κρατά τηλεοπτική συντροφιά κάθε μεσημέρι στην ΕΡΤ2

Από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου και κάθε μέρα στις 15:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη οικογενειακή σειρά εποχής, «Έμιλι».Η σειρά, παραγωγής Καναδά 1998, βασίζεται στην ομότιτλη μυθιστορηματική τριλογία της Λούσι Μοντγκόμερι και καταγράφει την καθημερινότητα μιας ιδιαίτερα προικισμένης έφηβης, σε μια επαρχιακή φάρμα του Καναδά στις αρχές του 20ού αιώνα.

ΕΜΙΛΙ (4)


Η υπόθεση της σειράς:

Πριν από περίπου εκατό χρόνια, έχοντας χάσει και τους δύο γονείς της, η νεαρή Έμιλι Σταρ φτάνει στο Νησί του Πρίγκιπα Εδουάρδου (νησί που χαρακτηρίζεται από χαμηλούς λόφους με καταπράσινα λιβάδια, πολύ όμορφες παραλίες, λιμνοθάλασσες και φυσικά λιμάνια και αποτελεί τη μικρότερη επαρχία του Καναδά). Η Έμιλι εγκαθίσταται στην οικογενειακή φάρμα Νιου Μουν και ζει με τις θείες της, Ελίζαμπεθ και Λάουρα. Χάρη στην έμφυτη περιέργεια και τη βαθιά επιθυμία της να γίνει συγγραφέας, ξεπερνά τις πρώιμες απογοητεύσεις. Πολύ σύντομα γίνεται φίλη με την Ίλσε Μπάρνλεϊ, της οποίας η μητέρα έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Γνωρίζει τον Τέντι Κεντ και τον νεαρό χορωδό Πέρι Μίλερ, που τη συντροφεύουν στις περιπέτειές της.

ΕΜΙΛΙ (5)

Πρωταγωνιστούν: Μάρθα Μακάιζακ, Σίλα Μακάρθι, Τζέσικα Πέλεριν, Στίβεν Μακάτι, Κρις Λέμσε, Ρίτσαρντ Ντόνατ, Μακένζι Ντόναλντσον, Λίντα Θόρσον, Έμιλι Κάρα Κουκ, Πίτερ Ντόναλντσον, Σούζαν Κλαρκ.