Αρχική Νέα Εμπλοκή με τη μεταφορά της 28χρονης Ντένιας στην Αμερική

Εμπλοκή με τη μεταφορά της 28χρονης Ντένιας στην Αμερική

Αργά χθες το βράδυ υπήρξε εμπλοκή με τη μεταφορά της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, η οποία έχει διαγνωστεί με σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά, καθώς οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την κατάσταση της υγείας της δεν έδιναν το πράσινο φως για να ταξιδέψει στη Βοστώνη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ermisnews.gr, η διακομιδή της Ντένιας από το Ωνάσειο σε νοσοκομείο της Βοστώνης έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Μέχρι αργά χθες το βράδυ η 28χρονη βρισκόταν στο Ωνάσειο, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο Νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο, ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα έφευγε από την Αθήνα χθες το βράδυ, η πτήση αναβλήθηκε με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αιτία ήταν η άρνηση του θεράποντος ιατρού να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του Νοσοκομείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

Πάντως, η ανταπόκριση του κόσμου για την περίπτωση της Ντένιας ήταν τεράστια, αφού οι Έλληνες συγκέντρωσαν μέσα σε ένα πρωί το ποσό των 70.000 ευρώ για να μεταφερθεί στη Βοστώνη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.