Αρχική InfoMommy Υγεία Εν αναμονή της σοκολάτας που θα μειώνει τις ρυτίδες!

Εν αναμονή της σοκολάτας που θα μειώνει τις ρυτίδες!

woman-eating-dark-chocolate

Κοντεύετε τα 40 ή τα έχετε ήδη αφήσει πίσω σας και αρχίζουν να σας ανησυχούν οι πρώτες ρυτίδες; Κάντε λίγη υπομονή. Σύντομα θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο μία σοκολάτα, η οποία, σύμφωνα με τις περγαμηνές που φέρει, θα επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος στην επιδερμίδα μας.

Η ονομασία της σοκολάτας είναι «Esthechoc» και αποτελεί επίτευγμα των επιστημόνων του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, οι οποίοι πρόσθεσαν πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες στο αγαπημένο σνακ. Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες στα εργαστήρια προσπάθησαν και πέτυχαν να "εφοδιάζουν" τη σοκολάτα με ασταξανθίνη που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και φλαβανόλη που μειώνει την «κακή» (LDL) χοληστερόλη. Ποιο θα είναι όμως τα οφέλη που θα επιφέρει στην επιδερμίδα μας; Σύμφωνα με τις μελέτες, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά, καθώς θα βελτιώνει τη φυσιολογία του δέρματος και θα επαναφέρει τους δερματικούς βιοδείκτες των γυναικών ηλικίας 50-60 ετών στα επίπεδα των γυναικών ηλικίας 20-30 ετών.

Όσο για το όνομά της, αποτελεί σύντμηση των λέξεων «αισθητική» και «σοκολάτα», όπως αναγράφονται στα αγγλικά.

Η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στην 13η Παγκόσμια Σύνοδο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Τροφίμων (GFTIS) , που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Βρετανία, σε συσκευασία που θα περιέχουν 21 πλακίδια (δόση για τρεις εβδομάδες), ενώ η τιμή της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.