Ένα 13χρονο αγγελούδι έφυγε απ’ τη ζωή προσπαθώντας να ζεσταθεί

16182_1_L

Την Κυριακή το βράδυ, πρωτομηνιά – τι ειρωνεία αλήθεια- το 13χρονο κορίτσι είχε ανάψει το μαγκάλι για να ζεσταθεί στο σπίτι της.
Έμενε σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης με τη μητέρα της και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα.

Από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού η μητέρα λιποθύμησε και όταν συνήλθε την περίμενε ο χειρότερος εφιάλτης της… η κόρη της Σάρα είχε δηλητηριαστεί θανατηφόρα απ’ τα αέρια.

Τι πιο τραγικό συμβάν…

Σύμφωνα με γείτονες, μάνα και κόρη ζούσαν το τελευταίο 3ημνο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο είχε διακοπεί, λόγω οικονομικής αδυναμίας της 54χρονης άνεργης γυναίκας. Η τελευταία ζούσε, τουλάχιστον τα δέκα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την άτυχη κόρη της. Η γυναίκα από τη Σερβία εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές προσπαθώντας να βγάλει τα προς το ζην, αλλά τους τελευταίους μήνες είχε μείνει άνεργη.

Η 54χρονη μητέρα συνελήφθη για αμέλεια. Γιατί δε γνώριζε ότι όταν ανάβεις ένα μαγκάλι πρέπει να αερίζεται ο χώρος; Όταν η ζωή σου είναι τόσο σκληρή, ποια άλλη τιμωρία μπορεί να σε λυγίσει;

Με όλη μας την αγάπη προς τους αναγνώστες μας, παρακαλούμε να ενημερώνεστε όταν χρησιμοποιείτε συσκευές θέρμανσης για τους κινδύνους και τη σωστή χρήση τους.

Ειδικά σε κλειστούς χώρους, η χρήση κάποιων συσκευών, απαιτεί να αερίζεται επαρκώς ο χώρος.