Αρχική Νέα Ένα animation της Disney για μικρά και μεγάλα παιδιά

Ένα animation της Disney για μικρά και μεγάλα παιδιά

1425573597-f5462bb684c782560dbf1ff872b521d2

Η χαρά, η λύπη, ο θυμός, οι ονειροπολήσεις και όλα τα συναισθήματα, τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων, είναι το θέμα του εξαιρετικού νέου animation της Disney-Pixar, το οποίο θα δούμε στη μεγάλη οθόνη, το ερχόμενο Φθινόπωρο. Μέχρι τότε απολαύστε το υπέροχο trailer της ταινίας.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η 11χρονη Ράιλι, της οποίας τα προβλήματα αρχίζουν όταν αναγκάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά της και στην προσπάθειά της να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, βρίσκεται αντιμέτωπη με κάθε πιθανό δυνατό συναίσθημα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο έλεγχος των συναισθημάτων και η έκφρασή τους με θετικούς τρόπους είναι από τα ζητήματα που απασχολούν όλους τους γονείς, η ταινία έχει πολλά σημαντικά μαθήματα να δώσει σε όλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.