Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας  Coaching, ένα συνδυασμός γιορτής, δράσεων, events που διαρκούν μία ολόκληρη εβδομάδα!

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας  Coaching, ένα συνδυασμός γιορτής, δράσεων, events που διαρκούν μία ολόκληρη εβδομάδα!

innovathens-thumb-large-thumb-large-642x360

Ένα δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα!

O Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS σε συνεργασία με την Creative Empowerment και την International Coach Academy συμμετέχει στους εορτασμούς της Διεθνούς Εβδομάδας Coaching  και προσκαλεί τους πολίτες την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 να συμμετάσχουν στη  δράση «Το Coaching ως εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης & Speed Coaching».

Τα τελευταία χρόνια το coaching έχει αναδειχθεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης των ανθρώπων και των οργανισμών διεθνώς. Αντίστοιχα μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τον Έλληνα πολίτη και την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην Ελλάδα σήμερα.

Κάθε χρόνο η Διεθνής Κοινότητα του Coaching γιορτάζει τη Διεθνή Εβδομάδα Coaching (ICW), ένα συνδυασμός γιορτής, δράσεων, events που διαρκούν μία ολόκληρη εβδομάδα. Στόχος της, να προωθήσει το coaching στο ευρύ κοινό, προσφέροντας δωρεάν coaching sessions, workshops και διοργανώνοντας δωρεάν δράσεις. Φέτος η εβδομάδα αυτή έχει οριστεί για τις 18 με 24 Μαΐου 2015.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Μέρος 1ο: «Το Coaching ως Εργαλείο Στήριξης και Ανάπτυξης στην Ελλάδα του 2015″, παρουσίαση από την Κατερίνα Κανελίδου, MA, PCC, CPC, CTT για το coaching ως εργαλείο στήριξης και ανάπτυξης ειδικά για την Ελλάδα του 2015 (με όλες τις προκλήσεις και αντιξοότητες). Θα εστιάσει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σήμερα και τα σημεία που μπορεί να βοηθήσει.

Μέρος 2ο: Live coaching sessions. Συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο speed coaching, στο ειδικά διαμορφωμένο coaching zone του INNOVATHENS.

Οι συνεδρίες θα γίνουν από τους : Κατερίνα Κανελίδου, Πολύδωρος Καρυοφύλλης, Βιολέττα Ψωφάκη, Νόνη Παπαστεφάνου, Νάσος Φωτόπουλος, Δημοσθένης Κυρίτσης, Φωτεινή Χασιώτη & Παναγιώτα Αλεξίου,  έμπειρους coaches από την International Coach Academy.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Χώρος διεξαγωγής - ΙΝΝΟVATHENS - ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ώρα προσέλευσης 17:30, Ώρα έναρξης 18:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.