Αρχική InfoMommy Σχέσεις «Ένα ευχαριστώ στην πρώην πεθερά μου που δεν με συμπαθούσε…»

«Ένα ευχαριστώ στην πρώην πεθερά μου που δεν με συμπαθούσε…»

Senior Mother Interferring With Couple Having Argument

Senior Mother Interferring With Couple Having Argument

Η πρώην πεθερά μου και εγώ είχαμε μια άσχημη σχέση.

Ήταν η αιτία που είχαμε  καβγάδες με τον πρώην σύζυγό μου και βρισκόμασταν σε ένα συνεχές άγχος.  Δεν συμφωνούσαμε ποτέ σε τίποτα και πάντα είχε να πει κάτι αρνητικό για μένα. Με κακολογούσε συνεχώς και έλεγε διάφορα για μένα σε όλους μας τους γνωστούς αλλά και στον άντρα μου. Δεν με συμπάθησε ποτέ και φρόντιζε να μου το δείχνει με κάθε τρόπο.

Από την στιγμή που αποφασίσαμε να χωρίσουμε πίστευα πως οι γονείς του πρώην άντρα μου θα με μισούσαν ακόμη πιο πολύ.

Με το που χωρίσαμε η ζωή της κόρης μου χωρίστηκε στα 2. Έπρεπε να βρούμε μια λύση και να την βλέπω και εγώ και  ο μπαμπάς της. Την πρώτη μέρα δεν είχα πού να αφήσω την κόρη μου γιατί είχα τις διαδικασίες του διαζυγίου. Αναγκάστηκα να πάρω την πεθερά μου να με βοηθήσει. Παραδόξως δεν είπε τίποτα και δέχτηκε να με βοηθήσει.

Τότε εγώ έμενα ακόμη στο κοινό μας σπίτι  και είχα διορία ένα μήνα να βρω σπίτι. Έπρεπε να αρχίσω να ψάχνω σε όλη την πόλη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο και δεν μπορούσα να βρω αυτό που ήθελα.  Πήγαινα να πάρω την κόρη μου από την πεθερά μου και ήμουν τόσο στεναχωρημένη που δεν έβρισκα σπίτι και εκείνη ήταν η μόνη που μου είπε πως μπορώ να αφήνω το παιδί όποτε θέλω σε αυτούς μέχρι να βρω πού να μείνω. Παραξενεύτηκα που μου μιλούσε τόσο ευγενικά και με βοηθούσε.

Το ίδιο συνέβη και όταν χρειάστηκα για λίγες μέρες  ένα αυτοκίνητο και με χαρά μου έδωσε το δικό της. Δεν ήξερα τι να πω. Με αυτή την γυναίκα δεν είχα ποτέ καλή σχέση και τώρα είναι ο μόνος άνθρωπος που με βοηθάει. Της είπα ευχαριστώ και πόσο εκτιμώ όσα έχει κάνει για μένα. Τότε εκείνη ήρθε και με αγκάλιασε και μου είπε πως όλα θα πάνε καλά. Εκείνη την στιγμή ξέσπασα σε κλάματα.

Την ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ενώ έχουμε χωρίσει με τον γιο της. Και εκείνη μου είπε:» Ό,τι και να έγινε πάντα θα είσαι η μητέρα της εγγονής μας.»

Έμεινα άφωνη.

Από τότε όλα πάνε καλύτερα.

Ένα ευχαριστώ στην πρώην πεθερά μου που δεν με συμπάθησε ποτέ αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό…

babyradio.gr- Κατερίνα Π.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.