Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ένα φεστιβάλ μαγειρικής περιμένει τους καλοφαγάδες στο Hyatt Regency (11/5)

Ένα φεστιβάλ μαγειρικής περιμένει τους καλοφαγάδες στο Hyatt Regency (11/5)

News.UNL_.com-chineseΟ Τομέας Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και η κορυφαία εταιρεία υγιεινής και πολλαπλής μαγειρικής στον κόσμο, η AMC, σας προσκαλούν την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, από τις 11.00 έως τις 20.30, στο Φεστιβάλ Μαγειρικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους κ. Αργύρη Καραβελιάδη, Executive Chef, χρησιμοποιώντας τα σκεύη της AMC, θα δημιουργήσουν ζωντανά, μοναδικά πιάτα από την εγχώρια και τη διεθνή κουζίνα, με στόχο να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν πληθώρα γεύσεων από τα πιάτα που θα ετοιμάσει ο Τομέας Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς με πολλά πλούσια δώρα και ενημερωθούν για διατροφικά tips, που θα τους χρησιμεύσουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο, από τον Τομέα Διαιτητικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Μαγειρικής είναι ελεύθερη για το κοινό.


Hyatt Regency Thessaloniki

13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας
Θεσσαλονίκη 57001 Ελλάδα
231 040 1234


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.