Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ένα φοβερό tip για να διατηρείτε τις πράσινες σαλάτες ολόφρεσκες για περισσότερες μέρες!

Ένα φοβερό tip για να διατηρείτε τις πράσινες σαλάτες ολόφρεσκες για περισσότερες μέρες!

Πόσες φορές έχετε πάρει μια πράσινη σαλάτα από το μανάβικο ή το σουπερμάρκετ με σκοπό να την κόψετε, την βάλατε  στο ψυγείο και από την επόμενη μέρα κιόλας παρατηρήσατε ότι έχει αρχίσει ήδη να μαυρίζει και τα φύλλα της να έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους;

Υπάρχει ένα φοβερό tip για να παραμείνουν οι σαλάτες φρέσκες  για ακόμα και 4 μέρες μετά και μάλιστα με  διαδικασία  πάρα πολύ απλή!

Κόψτε σαλάτα και τοποθετήστε τη σε ένα γυάλινο μπόλ (προσοχή να την έχετε στεγνώσει καλά). Βρέξτε μια καθαρή πετσέτα κουζίνας, στραγγίξτε την καλά και τοποθετήστε τη πάνω στη σαλάτα ώστε να εφάπτεται. Στερεώστε καλά την πετσέτα, ίσως με ένα λάστιχο, και βάλτε το μπολ στο ψυγείο. Βγάλτε την σαλάτα, τη επόμενη ή μέχρι και 4 μέρες μετά στο τραπέζι σας και θα δείτε ότι θα είναι σαν να την κόψατε εκείνη τη στιγμή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.