Αρχική Νέα Ένα gadget σχεδιασμένο για να καθησυχάζει τους γονείς

Ένα gadget σχεδιασμένο για να καθησυχάζει τους γονείς

rolo1
Το 60% των γονέων στις ΗΠΑ αγοράζουν στα παιδιά τους κινητά τηλέφωνα πριν αυτά μπουν στην εφηβεία. Σε αυτό το target group των υπερπροστατευτικών γονέων φαίνεται πως απευθύνεται και το smartwatch FiLIP, που είναι σχεδιασμένο για παιδιά.

Πρόκειται για ένα gadget με WiFi και GPS, το οποίο λειτουργεί και σαν Walkie Talkie. Τα παιδιά μπορούν να καλούν πέντε προγραμματισμένους αριθμούς και να λαμβάνουν κλήσεις από αριθμούς ενηλίκων που έχουν αποθηκευτεί στο ρολόι.

rolo3
Ο δημιουργός του ρολογιού, ο Sten Kirkbak, είχε την ιδέα για το smart watch, όταν ο γιος του χάθηκε σε ένα κατάστημα. «Όπως κάθε γονιός, πανικοβλήθηκα» δήλωσε ο Sten και θεώρησε πως μια συσκευή που θα κρατάει τα παιδιά «συνδεδεμένα» θα μπορούσε να βοηθήσει. Έτσι, βρήκε ότι η καλύτερη λύση είναι ένα ρολόι που μέσω εφαρμογής θα συνδέεται με το κινητό του γονέα.

Το FiLIP έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για παιδιά από 5-11 ετών και κοστίζει 119 δολάρια.

Πηγή: www.techit.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter