Αρχική InfoDad "Ένα καλάθι για την Ιωάννα": Αγώνας μπάσκετ αλληλεγγύης στο Χαϊδάρι (9/4)

"Ένα καλάθι για την Ιωάννα": Αγώνας μπάσκετ αλληλεγγύης στο Χαϊδάρι (9/4)

afissa iwannas (1) «Ένας πολύ σημαντικός αγώνας μπάσκετ θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη 9 Απριλίου,  στο κλειστό γυμναστήριο του Χαϊδαρίου στις 19:00.

Ο αγώνας έχει την ονομασία «Ένα καλάθι για την Ιωάννα» και πρόκειται για μία συνάντηση που θα γίνει για ιερό σκοπό, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα προς ενίσχυση της 12χρονης Χαϊδαρώτισας Ιωάννας, η οποία πρόκειται για μεταφερθεί στο εξωτερικό την Μεγάλη Τετάρτη προκειμένου να υποβληθεί σε μία πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Στον αγώνα, τον οποίο στηρίζουν όλοι οι φορείς και τα σωματεία του Χαϊδαρίου, μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι εξής: Κορωναίος, Τζαλαλής, Κορωνιός, Τσαρτσαρής, Πέτρουλας, Γιαννούλης, Χολίδης, Σγουρός, Κεφαλογιάννης, Λοβέρδος, Παπαδάκου, Βραχάλη, Συνετάκης, Μπουντούρης, Σιγάλας, Παπαμακάριος, Περιβολάρης, Βουρτζούμης, Καυκής, Δορκοφίκης.

Προπονητές των δύο ομάδων που θα συγκροτηθούν θα είναι οι Χριστόγλου, Λεάνης, Παπαδογιάνης – Σκουντής, Κοτζιάς.

 Κλειστό Γυμναστήριο
"Χρ. Αγγουράκης"

Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ης Σεπτεμβρίου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.