Αρχική Fun Time Ένα κουκλόσπιτο από ανακυκλώσιμα υλικά

Ένα κουκλόσπιτο από ανακυκλώσιμα υλικά

doll-houses-from-plastic-containers Τα κοριτσάκια απολαμβάνουν να παίζουν με τις κούκλες τους και να στήνουν κουκλόσπιτα, αναπαριστώντας τις εικόνες της καθημερινότητάς τους στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Το ξέρετε ότι η παλιά συσκευασία του απορρυπαντικού σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου ως κουκλόσπιτο;

Τι θα χρειαστείτε:

μια  πλαστική συσκευασία απορρυπαντικού

στιλό/ μαρκαδόρο

κοπίδι

διακοσμητικά στοιχεία

Θα πλύνετε πάρα πολύ καλά τη συσκευασία απορρυπαντικού τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά ούτως ώστε να μην μείνει κανένα υπόλειμμα των χημικών ουσιών. Εν συνεχεία με ένα μαρκαδοράκι θα μαρκάρετε τα σημεία που θέλετε να φτιάξετε την πόρτα και τα παράθυρα. Με ένα κοπίδι θα κόψετε προσεκτικά το περίγραμμα των σημείων που μαρκάρατε. Μπορείτε να διακοσμήσετε το κουκλόσπιτο σας με κορδέλες, πανιά, ύφασμα και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε το παιχνίδι σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.