Αρχική Fun Time Ένα κουκλόσπιτο με … ό,τι κυκλοφορεί στο σπίτι

Ένα κουκλόσπιτο με … ό,τι κυκλοφορεί στο σπίτι

6a011570601a80970b0168e7bc30fb970c-800wi
Στο σπίτι, κι ειδικά στο παιδικό δωμάτιο «κυκλοφορούν» άπειρα μικροαντικείμενα. Ευκαιρία να τα συγκεντρώσετε και να τα αξιοποιήσετε.

Πάρτε καταρχήν ένα κουτί παπουτσιών και κολλήστε του ροζ χαρτόνι γύρω γύρω.

Κολλήστε χάρτινες ομπρελίτσες στο ταβάνι: τρυπήστε το πάνω μέρος του χαρτονιού να «περάσει» η ξύλινη βάση τους, και κολλήστε τις εξωτερικά με ζελοτέιπ, για να σταθεροποιηθούν.

Μετά ετοιμάστε τη διακόσμηση των τοίχων: βάλτε παιδικά αυτοκόλλητα, λουλούδια που θα ζωγραφίσει το παιδί σας ή φωτογραφίες από περιοδικά. Επίσης, κολλήστε ένα μικρό καθρεφτάκι, από αυτά που έχουμε στην τσάντα μας.

Για έπιπλα, εκμεταλλευτείτε όσα έχει ήδη το παιδί σας από τα παιχνίδια του ή κατασκευάστε με χαρτόνια εσείς κάποια. Σίγουρα η μικρή σας έχει κάποιο μίνι κρεβατάκι ή καρεκλίτσα στο μπαούλο με τα παιχνίδια της.

Θυμηθείτε να τη ρωτήσετε αν θέλει να τα κολλήσετε στο κουτί ή αν τα θέλει «ελεύθερα» για να παίζει μαζί τους και να τα μετακινεί.

Αυτή η κατασκευή πάντως θα την ενθουσιάσει σίγουρα, γιατί όχι μόνο θα την απασχολήσει ευχάριστα πολλές ώρες για να την κατασκευάσει, αλλά μετά θα έχει και ένα υπέροχο κινούμενο κουκλόσπιτο να «φιλοξενεί» τα μικρά κουκλάκια της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.