Αρχική Νέα Ένα μικρό κορίτσι ρίχνει ένα κέρμα στο καπέλου ενός μουσικού και η μαγεία απλώνεται παντού

Ένα μικρό κορίτσι ρίχνει ένα κέρμα στο καπέλου ενός μουσικού και η μαγεία απλώνεται παντού

coin

Σάββατο μεσημέρι στην πλατεία Ντε Ροκ, στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας. Κόσμος πάει κι έρχεται -ωραία μέρα για βόλτα- κι ένας μουσικός με φράκο και κόντρα μπάσο παίρνει θέση στο κέντρο της πλατείας. Στέκεται για λίγο ακούνητος, σαν κάτι να περιμένει, και τότε ένα κοριτσάκι πηγαίνει και ρίχνει ένα νόμισμα στο καπέλο που βρίσκεται μπροστά του.

Αυτό ήταν και το έναυσμα. Υπέροχες μελωδίες απλώνονται τριγύρω, ενώ μουσικοί κρατώντας μουσικά όργανα ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά της πλατείας για να ενώσουν τις μελωδίες τους με εκείνη του κόντρα μπάσο. Η 9η Συμφωνία του Μπετόβεν, γνωστή ως Μελωδία της Ευτυχίας, σκορπίζεται στην ατμόσφαιρα συμπαρασύροντας στη χαρά της τον κόσμο που όλο και πλησιάζει, δημιουργώντας μια απίστευτα θετική εικόνα εκείνο το μεσημέρι του Σαββάτου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.