Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ένα μουσικό ταξίδι στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο υπό το φως της πανσελήνου στο Πάρκο Ελευθερίας (12/7)

Ένα μουσικό ταξίδι στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο υπό το φως της πανσελήνου στο Πάρκο Ελευθερίας (12/7)

Dk86-1Ένα μουσικό ταξίδι στον παγκόσμιο κινηματογράφο υπόσχεται στο αθηναϊκό κοινό η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών με αξέχαστες μελωδίες από τη μουσική επένδυση ταινιών που έχουν σημαδέψει την 7η Τέχνη, δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου, σε συνθέσεις των Παπαθανασίου, Καραΐνδρου, Morricone, Rota, Piovani, Jarre, Williams και Mangione. Μην χάσετε αυτό το ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα το Σάββατο 12 Ιουλίου στις 21 το βράδυ στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων.
Μουσική Διεύθυνση: Δημήτρης Μίχας

Είσοδος ελεύθερη

Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Βασ. Σοφίας – Πάρκο Ελευθερίας, στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής
210 7224028


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.