Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ένα νέο corner της Jurlique μάς περιμένει στο Factory του Αεροδρομίου

Ένα νέο corner της Jurlique μάς περιμένει στο Factory του Αεροδρομίου

Porto 062a

Φέτος, η Jurlique, ο ηγέτης στην αγορά των βιολογικών βιοδυναμικών καλλυντικών τα τελευταία 25 χρόνια διεθνώς, άνοιξε το νέο Corner της στο κατάστημα Factory στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία Jurlique σας περιμένει!

Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για όλη τη σειρά των προϊόντων Jurlique από εξειδικευμένο προσωπικό και να γίνει διαγνωση των αναγκών της επιδερμίδας σας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού για μια υπέροχη περιποίηση καμπίνας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Jurlique και να απολαύσετε άμεσα τα ιδιαίτερα αποτελεσματικά και ταυτόχρονα τόσο αγνά προϊόντα Jurlique.

 
Η Jurlique είναι μία εταιρεία φυσικής φροντίδας του δέρματος αφοσιωμένη στο να παρέχει την πιο αγνή, πιο αποτελεσματική φροντίδα που διατίθεται μέσω της φύσης, της επιστήμης και της καινοτομίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1985, και αναπτύσσει κάθε προϊόν χρησιμοποιώντας ισχυρά μείγματα που προέρχονται από τα βότανα και τα λουλούδια που συλλέγονται από το δικό της βιολογικό και πιστοποιημένο βιοδυναμικό αγρόκτημα στη Νότια Αυστραλία. Τα συνδυάζει με αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που προέρχονται από την Αυστραλία, αλλά και όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα: Υγιές και Όμορφο Δέρμα!

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων, στα πολυκαταστήματα Attica και στο Factory.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας: Distribrands Ε.Π.Ε.

www.beautycom.gr

Γραμμή καταναλωτή: 210 6026620


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.