Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ένα πανέξυπνο tip για να απαλλαγείτε εύκολα από τα λίπη στα σκεύη σας!

Ένα πανέξυπνο tip για να απαλλαγείτε εύκολα από τα λίπη στα σκεύη σας!

c6bf915429122a1ce584cb08a46e32de_L

Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να τρίβετε δυνατά τα σκεύη για να καθαρίσουν από υπολείμματα τροφών και λίπη και παρόλο τον κόπο αυτά να εξακολουθούν να έχουν ίχνη!

Έχουμε την καλύτερη συμβουλή ώστε την επόμενη φορά όχι μόνο τα σκεύη να αστράφτουν αλλά να γίνει και με πολύ λιγότερο κόπο! Το μυστικό βρίσκεται στο...αλάτι! Ρίξτε νερό μέσα στο σκεύος που θέλετε να καθαρίσετε, προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας αλάτι και αφήστε το να δράσει για ένα βράδυ. Το επόμενο πρωί πλύντε το κανονικά με το σφουγγάρι και το απορρυπαντικό χωρίς σπατάλη και πάνω από όλα χωρίς κόπο. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.