«Ένα παπί αλλιώς…»: Δωρεάν αφήγηση παραμυθιού στην Ακαδημία Πλάτωνος για παιδιά 4 έως 10 ετών (11-12/7)

Μία υπέροχη εκδήλωση περιμένει τα παιδιά, ηλικίας 4 έως 10 ετών, και τους γονείς τους στην Ακαδημία Πλάτωνος, και αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στις 19:00.

Το κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων καλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν την αφήγηση «Ένα παπί αλλιώς…», η οποία είναι βασισμένη στο παραμύθι του Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το ασχημόπαπο».

Είναι απαραίτητη η κράτηση στο 2103722182 (ώρες 08.30-16.00) καθώς έχει προβλεφθεί ως μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, τα 30 παιδιά. Μπορείτε ακόμη να προβείτε σε κράτηση μέσω e-mail στο europedirect@athens.gr.

Η ιστορία αφηγείται ένα μικρό παπί που γεννήθηκε σ’ έναν αχυρώνα και υπέστη κακοποίηση από τους γύρω του λόγω της διαφορετικότητάς του. Αυτό όμως αλλάζει όταν μεγαλώνει και γίνεται ένας όμορφος κύκνος.

Η ιστορία είναι αγαπημένη σε όλο τον κόσμο ως μια ιστορία για την προσωπική μεταμόρφωση προς το καλύτερο και έχει διδακτικό χαρακτήρα ως προς τη διαφορετικότητα και τη βία.

Η αφήγηση από τις ηθοποιούς Φαίη Κοκκινοπούλου και Ροζαμάλια Κυρίου είναι εμπλουτισμένη με διαδραστικά και θεατρικά στοιχεία, για παιδιά από 4-10 χρονών.

Η συνοδεία πιάνου από τη μουσικό Δήμητρα Κοκκινοπούλου, συμπληρώνει ιδανικά την πρωτότυπη αυτή αφηγηματική πρόταση.

Τα παιδιά και οι γονείς τους μπορούν να παρακολουθήσουν καθισμένοι σε μαξιλάρια και κιλίμια που θα έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.