Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ένα πασχαλινό παιδικό εργαστήρι στήνεται στο Ίλιον (15-16/4)

Ένα πασχαλινό παιδικό εργαστήρι στήνεται στο Ίλιον (15-16/4)

easter-egg-crafts-for-kidsΗ Τράπεζα Χρόνου Ιλίου διοργανώνει πασχαλινό δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά των ωφελούμενων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου», το διήμερο Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου και Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου και ώρες 11.00 έως 14.00. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των δομών, επί των οδών Ικάρου 28 και Κάλχου 64, θα περιλαμβάνει διάφορα happenings, όπως θεατρικό παιχνίδι και παιδικές κατασκευές και πολλές εκπλήξεις!

Με έντονα χρώματα, πρωτότυπες ιδέες και ατέλειωτη παιδική φαντασία, τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν μαζί μας pop-up κάρτες από τις οποίες θα ξεπηδούν ευχές και εικόνες, ενώ με το πινελάκι του facepainting θα μεταμορφωθούν για να λάβουν μέρος στο θεατρικό παιχνίδι που θα ακολουθήσει τις κατασκευές. Η Αθηνά Τσαμουρά, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, θα ζεστάνει το παιχνίδι με ασκήσεις μουσικοκινητικής έκφρασης και μετά θα δραματοποιήσει με τα παιδιά τις ιστορίες «Η Κιβωτός του Νώε» και «Μόνο εσένα αγαπώ τόσο πολύ» (μια ιστορία για τις αναζητήσεις της παιδικής ψυχής και τη δύναμη της αγάπης για την οικογένεια).

11833199-nj-easter-events-for-kidsΤο γιορτινό παιδικό εργαστήρι θα κλείσει με πολλά δώρα! Μαζί με τις κάρτες και τις ευχές μας για ένα χαρούμενο Πάσχα, τα παιδιά θα λάβουν πολύχρωμες λαμπάδες, γλυκίσματα, αναψυξτικά και παιχνίδια!

Το πρόγραμμα απευθύνεται στα παιδιά των ωφελούμενων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου» και δεν είναι ανοιχτό για το υπόλοιπο κοινό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.