Αρχική Βιβλία Ένα περιοδικό για σας παιδιά

Ένα περιοδικό για σας παιδιά

Χαρούμενο, πρωτότυπο, γεμάτο δημιουργικές δραστηριότητες. Η "Ξένοιαστη Ώρα" είναι ένα βιβλίο για παιδιά από 3 ετών και πάνω. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό και συγχρόνως διασκεδαστικό βοήθημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες αυτών των ηλικιών.
Η εικονογράφηση και η ποικιλία δραστηριοτήτων που περιλαμβάνονται, έχουν προσαρμοστεί στη σύγχρονη αντίληψη των παιδιών.
Η πρώτη έκδοση της Ξένοιαστης Ώρας ήταν τον Ιανουάριο του 1991. Δεκαεννέα χρόνια μετά, επανεκδίδεται και είναι αυστηρά ένα βιβλίο δραστηριοτήτων μόνο για παιδιά.

Η «Ξένοιαστη Ώρα» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και σημεία ψιλικών της Ελλάδας και Κύπρου, μαζί με δωράκια, παιχνίδια και αυτοκόλλητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.