Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιμένει τα παιδιά στην Καλλιτεχνούπολη

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιμένει τα παιδιά στην Καλλιτεχνούπολη

ChildArt4Το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας Καλλιτεχνούπολη στον Πειραιά, είναι ένας μοναδικός χώρος εικαστικών τεχνών, μουσικής και θεατρικής έκφρασης που φέρει την υπογραφή της παιδικής φαντασίας και δημιουργικότητας σε κάθε γωνιά του.

Τα παιδιά διασκεδάζουν, εκφράζονται, μαθαίνουν, συνδυάζουν, ανακαλύπτουν, δημιουργούν, κοινωνικοποιούνται κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ!!

Ο στόχος  είναι τα παιδιά να δούν και να βιώσουν υλικά τεχνικές και τεχνοτροπίες σε όλες τις δραστηριότητες χωρίς το "καλούπι" του μαθήματος. Γι'αυτό χρησιμοποιούν ένα απο τα καλύτερα σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα της "έμεσης εμψύχωσης" που αφορά την δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Τους δίνουμε τον κορμό και τα αφήνουμε ν' απλωθούν όπως εκείνα επιθυμούν, χωρίς να μας ενδιαφέρει το εικαστικό ή βιωματικό αποτέλεσμα αλλά η πνευματική και ψυχική τους ισορροπία.

Επισκεφθείτε το http://www.kallitexnoupoli.gr/ και δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εργαστηρίων που θα απασχοληθούν τα παιδιά τη φετινή χρονιά

Καλλιτεχνούπολη

Δημητρίου Ράλλη 104 & Αντωνίου Θεοχάρη
Πειραιάς – Καλλίπολη
Καλλιτεχνική διευθύντρια: Μελά Γ. Μαρία
210-4514888


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.