Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ένα πρωτότυπο εργοστάσιο Χριστουγεννιάτικων χρωματιστών ευχών ανοίγει τις πόρτες τους σε μικρούς και μεγάλους! (7/12)

Ένα πρωτότυπο εργοστάσιο Χριστουγεννιάτικων χρωματιστών ευχών ανοίγει τις πόρτες τους σε μικρούς και μεγάλους! (7/12)

Adorable-Cinnamon-Stick-Tree-OrnamentsΕτοιμάστε όλη την καλή σας μόνο διάθεση και ελάτε να φτιάξουμε μαζί στολίδια για καλό σκοπό. Οι καθηγητές του εργαστηρίου είχαν μια ιδέα: να μεταμορφώσουν το εργαστήριο σε Εργοστάσιο Χριστουγεννιάτικων Χρωματιστών Ευχών. Ένα σεμινάριο αφιερωμένο σε παιδιά και γονείς που θα ήθελαν να κατασκευάσουν ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι που θα τους ανήκει, αλλά όλα τα έσοδα του σεμιναρίου θα δοθούν από το "χρώμα" στο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα στο Χρώμα.

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά και ενήλικες από 5 έως 105 ετών! Το εργαστήριο θα είναι ανοιχτό από τις 17.00 έως τις 20.00 και οι κατασκευές θα γίνονται σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. Προτείνονται 3 κατασκευές ανάλογα με την ηλικία των δημιουργών: Μια χριστουγεννιάτικη μπάλα τάρανδος για παιδιά ηλικίας από 5-10 ετών. Ένας ιδιαίτερος vintage χιονάνθρωπος με την τεχνική του decoupage και με ζωγραφική για παιδιά ηλικίας 10-15 ετών. Ένα μεταλλικό δεντράκι φτιαγμένο από εσάς με την τεχνική του κοσμήματος, διακοσμημένο με υφάσματα και κορδέλες για παιδιά ηλικίας 15-105 ετών.

DSC_0047

Διάρκεια κατασκευής 1 ώρα.
Ώρα προσέλευσης ελεύθερη από τις 17.00 έως τις 19.00 το αργότερο.
Ώρα λήξης 20.00.

DRESS CODE: Οτιδήποτε σας βοηθάει να εμπνευστείτε με το πνεύμα των Χριστουγέννων! (δεχόμαστε βοηθούς Άγιου Βασίλη, ξωτικά, νεράιδες, καλικάντζαρους κλπ)

Κυριακή: 17:00 με 20:00

Εισιτήρια

Κόστος μίας κατασκευής 10€.

«Χρώμα» Εργαστήριο Εικαστικής Δημιουργίας
Χαριλάου Τρικούπη 46-48, Πειραιάς
2104530073


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.