Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Ένα σύγχρονο Πάρκο γλυπτικής!

Ένα σύγχρονο Πάρκο γλυπτικής!

1

Τέχνη με νήμα και κλωστές! Πως σας φαίνεται;

2

Η καλλιτέχνης Orly Genger είναι γνωστή για τα πρωτοποριακά έργα της, με  χρώμα-που καλύπτονται με σχοινιά.

3

Αν έτυχε να επισκεφθείτε το Madison Square Park στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη άνοιξη, μπορεί να είδατε μια εγκατάσταση «Κόκκινο, Κίτρινο και Μπλε"  στο γρασίδι του πάρκου σε φωτεινά, βασικά χρώματα.

4

Τώρα αυτό το τεράστιο φίδι περιπλανιέται στο πάρκο Γλυπτικής de Cordova,  μεταβάλλοντας τα  30 στρέμματα γης, με τα πολυεπίπεδα γλυπτά από σχοινί και χρώμα!

5

Χρησιμοποιήθηκαν περίπου  3500 γαλόνια  χρώματος!  Εμπνευσμένο από μια σειρά ζωγραφικών έργων του Μπάρνετ Νιούμαν, το «Ποιος φοβάται κόκκινο, κίτρινο και μπλε;» θέλει να ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ταξιδέψουν μέσα από το γλυπτό και να συμμετάσχουν στην εξερεύνηση του τοπίου, μέσα από την Τέχνη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter