Αρχική InfoSchool Δημοτικό Ένα θρανίο: Μικρού μήκους ντοκιμαντέρ για το δημοτικό σχολείο της Γαύδου

Ένα θρανίο: Μικρού μήκους ντοκιμαντέρ για το δημοτικό σχολείο της Γαύδου

gaudos_moni__ma8htria (1)Ενα συγκινητικό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους αφιερωμένο στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο της Γαύδου που φοιτά μια μόνο μαθήτρια, η Ιωάννα, γύρισε ο Θοδωρής Θωμαδάκης για το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Χανίων. Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 5 λεπτών, περιγράφει τη σχολική ζωή της μικρής Ιωάννας, της μοναδικής μαθήτριας του Δημοτικού της Γαύδου, η οποία στην τάξη και στο διάλειμμα δεν έχει συμμαθητές για να τρέξει και να παίξει μαζί τους, να γελάσει, να κάνει παρέα, να μάθει. Είναι μόνη της, εκείνη με πραγματικό στήριγμα τη δασκάλα της.

Η 6χρονη μαθήτρια της πρώτης τάξης,όμως, δεν το βάζει κάτω. Κάθε Δευτέρα επικοινωνεί και παρακολουθεί μέσω Skype με τους μαθητές της πρώτης τάξης του δημοτικού της Λευκωσίας, το μάθημα Μελέτη του Περιβάλλοντος. Τα παιδιά ενός σχολείου στα Χανιά, έμαθαν για την Ιωάννα και αποφάσισαν να στείλουν ζωγραφιές, ζητώντας της να τους στείλει κι αυτή δικές της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.