Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Ένα τραπεζάκι για τα Lego του μόνο!

Ένα τραπεζάκι για τα Lego του μόνο!

lego-meets-lack-tableΑν είστε αγορομάνα ξέρετε από πρώτο χέρι την αγάπη που τρέφουν τα αγοράκια για τα Lego τουβλάκια. Τα σκορπίζουν στο χώρο και μπορούν να σπαταλήσουν ώρες συναρμολογώντας αυτοκινητάκια, κτίρια και ό,τι άλλο βάλει ο νους τους. Δεν θα ήταν πιο πρακτικό αντί το πάτωμα να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σκόρπια τουβλάκια εδώ κι εκεί, να φτιάξετε ένα τραπεζάκι αποκλειστικά αφιερωμένο στα πολύχρωμα τουβλάκια;

lego-play-table-with-storage (1)Θα χρειαστείτε:

επιδαπέδια πλακάκια Lego

ένα τραπεζάκι

2 πλαστικά κουτιά αποθήκευσης με καπάκι

αυτοκόλλητη ταινία

gray-road-platesΑρχικά θα πάρετε το τραπεζάκι και θα υπολογίσετε πόση επιφάνεια επιδαπέδιων πλακακίων Lego θα χρειαστείτε. Εν συνεχεία θα τα κολλήσετε προσεκτικά με την αυτοκόλλητη ταινία πάνω στο τραπεζάκι.

boy-and-legos (1)Θα βάλετε τα παιδιά να συγκεντρώσουν όλα τους τα Lego και να τα τοποθετήσουν στα δύο πλαστικά κουτιά αποθήκευσης. Τέλος, θα τοποθετήσετε τα κουτιά κάτω από το τραπεζάκι και πλέον το παιδικό δωμάτιο θα έχει τη δική του Lego γωνιά.

playing-legos (1)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.