Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

1454743_436712966451361_1868178013_n Σήμερα σκεφθήκαμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε μαζί με τα παιδιά να φτιάξετε ένα διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με βαμβάκι, γλαστράκι και πάνω απ' όλα δημιουργική διάθεση.

Τί θα χρειαστείτε:

τσίγκινα γλαστράκια

παλιές εφημερίδες

πολύχρωμα κουμπιά

κόλλα

διακοσμητικές κορδέλες

βαμβάκι

ξερά κλαδιά

Θα πάρετε τα τσίγκινα γλαστράκια και θα τα γεμίσετε προσεκτικά με τις παλιές εφημερίδες, τις οποίες θα έχετε τσαλακώσει. Εν συνεχεία θα στερεώσετε στο κέντρο από κάθε γλαστράκι ένα κλαδί. Αφού στερεωθεί καλά το κλαδί θα το καλύψετε πλήρως με μπόλικο βαμβάκι. Στο τέλος θα πάρετε τις διακοσμητικές κορδέλες θα τις τοποθετήσετε περιμετρικά από το δέντρο και θα κολλήσετε στο βαμβάκι τα κουμπιά σαν να είναι στολίδια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.