Αρχική InfoMommy Νέα Ένα υπέροχο βίντεο - ταινία, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, που γιορτάζει 8 Μαρτίου

Ένα υπέροχο βίντεο - ταινία, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, που γιορτάζει 8 Μαρτίου

Μια σύντομη ταινία, εμπνευσμένη και προκλητική!

Μιλάει για την γυναίκα που αποφασίζει να αναγεννηθεί, να αναδυθεί, παρά τις πληγές της, να εναρμονιστεί/επανασυνδεθεί με όλες τις πτυχές του μεγαλείου της, να γιατρευτεί και να θριαμβεύσει με αυτοπεποίθηση και χάρη, γιατί είναι βασίλισσα, γιάτρισσα, σοφή, επαναστάτης, μητέρα, παιδί...δεν θα μεταμφιέζει πια τον πόνο της, δεν θα υποφέρει, υπομένει, παραπονιέται...ξεκινάει την αναζήτησή/αποστολή της χωρίς ενδοιασμούς, περιορισμούς, περισπασμούς, δισταγμούς, σήμερα καλεί τις "αδελφές" της να συμμετέχουν, να ακολουθήσουν τη σοφία της ψυχής!

Μια ταινία για τη θηλυκή δύναμη, για τις γυναίκες που βρίσκονται παντού, μάχιμες και δυναμικές όταν χρειάζεται! Ακόμα κι εάν κάποιες ξεκινούν ως μικρά κορίτσια "με σπασμένα φτερά, αλλά γεμάτες ελπίδα". Ιδιαίτερα για αυτές...

Μια μικρού μήκους ταινία, που δεν θα ξεχάσετε!

Δείτε το βίντεο εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.