Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ένα υπέροχο ζευγάρι - Δείτε το σημείωμα που άφησε η γυναίκα στον άντρα της λίγο πριν φύγει

Ένα υπέροχο ζευγάρι - Δείτε το σημείωμα που άφησε η γυναίκα στον άντρα της λίγο πριν φύγει

Jimmy-and-Billie-Breland

H Billie Breland έζησε μαζί με τον αγαπημένο της Jimmy πάνω από 50 χρόνια. Ήταν ένα ζευγάρι αχώριστο, σύμφωνα με τον εγγονό τους που κοινοποίησε την ιστορία τους. Χαρακτηριστικά περιγράφει δυο ανθρώπους που είχαν καλλιεργήσει μια μορφή επικοινωνίας τόσο μοναδική, που ανατρίχιαζε όποιος ήταν κοντά τους. Η γιαγιά του, Billie, έγραφε συνεχώς σημειώματα, το scripta manent είχε γίνει σημαία της και για κάθε μικρό καθημερινό πράγμα άφηνε κι από ένα mini χειρόγραφο.

Το ίδιο έκανε και λίγο πριν πεθάνει. Ο σκοπός της 83χρονης ήταν να πει δυο ουσιαστικές κουβέντες αγάπης και παρηγοριάς στον αγαπημένο της σύντροφο. Μετά από ένα ατύχημα που είχε, η αποκατάστασή της ήταν δύσκολη και η μνήμη της είχε αρχίσει να ασθενεί αξιοσημείωτα. Τίποτα όμως δεν την εμπόδισε στο να αφήσει το ακόλουθο σημείωμα και να γλυκάνει την καρδιά του Jimmy που έμεινε πίσω.

love-note
love note

«Σε παρακαλώ, μην κλαις επειδή πέθανα! Γέλα γιατί έζησα! Να ξέρεις πως είμαι σε ένα ευτυχισμένο μέρος! Να ξέρεις πως θα συναντηθούμε ξανά! Θα σε δω εκεί».

Πηγή: http://www.jenny.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.