Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εναλλακτική βόλτα με... λεωφορεία ανοιχτού τύπου

Εναλλακτική βόλτα με... λεωφορεία ανοιχτού τύπου

bus 1

Προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και «επιμόρφωσης» σε αρκετούς επισκέπτες της πόλης, καθώς και στους μικρούς και μεγάλους κατοίκους της Θεσσαλονίκης που αναζητούν μία απόδραση από τους γρήγορους  ρυθμούς  της καθημερινότητας. Ο λόγος για τα υπερσύγχρονα λεωφορεία ανοιχτού τύπου, της εταιρείας «Sightseeing Thessaloniki», που ξεκίνησαν τα δρομολόγια τους από τον Μάρτιο του 2012, προκειμένου να παρέχουν εναλλακτικές βόλτες με την μορφή της ξενάγησης στα αξιοθέατα και στους αρχαιολογικούς χώρους της Θεσσαλονίκης.

bus 2
Πιο συγκεκριμένα, το μαγευτικό αυτό ταξίδι με τα λεωφορεία διαρκεί 80 λεπτά και οι στάσεις που πραγματοποιούνται είναι οι ακόλουθες: 1) Λευκός Πύργος, 2) Αρχαιολογικό Μουσείο, 3) Ι.Ναός Αγίας Σοφίας, 4) Ι.Ναός Αγίου Δημητρίου, 5) Βυζαντινά Κάστρα, 6) Αψίδα Γαλερίου (Καμάρα), 7) Πλατεία Αριστοτέλους, 8) Λιμάνι. Ο σχολιασμός κατά τη διάκεια της ξενάγησης γίνεται σε 8 διαφορετικές γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Σέρβικα, Ισπανικά, Ρώσσικα και Ρουμάνικα).

bus 3

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν: 1) το (hop on –hop off), όπου έχουν την δυνατότητα να κατεβαίνουν –ανεβαίνουν στις στάσεις και μετά από 40 λεπτά να παίρνουν το επόμενο λεωφορείο και να συνεχίζουν την διαδρομή με ακουστική ξενάγηση στα αξιοθέατα. Κόστος 9 Ευρώ το άτομο,(ενήλικας)  ή  2) το (one trip), όπου ξεκινούν την βόλτα τους από την αφετηρία, κάνουν όλη την διαδρομή και καταλήγουν στο τέρμα με την ακουστική ξενάγηση στα αξιοθέατα. Κόστος 6 Ευρώ το άτομο, (ενήλικας).

Δρομολόγια πραγματοποιούνται καθημερινά και το Σαββατοκύριακο από τις 9.30 -20.10 με συχνότητα 40 λεπτών.

Κόστος: Τα παιδιά ηλικίας έως 4  δεν πληρώνουν εισιτήριο,ενώ το κόστος για τα παιδιά από 5 έως 14 ετών ανέρχεται στα 3 Ευρώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.