Ένας δροσερός, πολύχρωμος, μπουφές με φρούτα για το παιδικό πάρτι

1

Όλα τα παιδιά έχουν συνδυάσει το παιδικά πάρτι με άφθονο παιχνίδι και φυσικά κατανάλωση γλυκισμάτων, παγωτών και σνακς που συνήθως δεν τους επιτρέπεται να τρώνε σε καθημερινή βάση. Ακόμη και τώρα που διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο η οποία είναι πλούσια σε νόστιμα και θρεπτικά φρούτα με πολλές βιταμίνες οι μικροί μπόμπιρες δεν δείχνουν να τα προτιμούν.
Μήπως ήρθε η ώρα να τους αλλάξουμε γνώμη; Μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα «φρουτένιο» μπουφέ για το παιδικό πάρτι με δροσερά φρούτα εποχής φτιαγμένα έτσι ώστε να μην μπορούν να αντισταθούν.

2
Εξοπλιστείτε με σημαιάκια, χωνάκια χάρτινα αλλά και παγωτού, καλαμάκια για σουβλάκια, μπωλάκια, κουπάτ και φυσικά πολλά φρούτα. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

  • «Φρουτοκαλαμάκια» στηριγμένα είτε σε ανανά είτε σε φέτα καρπουζιού. Μπορούμε να προσθέσουμε και σημαιάκια για να ενισχύσουμε περισσότερο το εορταστικό décor.

3

4

  • «Φρουτοχωνάκια» που θα ξετρελάνουν τα παιδιά. Τα γεμίζετε με φρούτα και για να τα κάνετε ακόμη πιο δελεαστικά μπορείτε να προσθέσετε λίγη σαντιγί, τρούφα ή καραμελάκια.

5

6

  • Μπανάνες – πειρατές για τα αγόρια.

SONY DSC
SONY DSC

  • «Φρούτοκεράσματα» σε μπωλάκια

8

9

  • Ένα τρένο διαφορετικό από τα άλλα. Λίγο μπελαλίδικο αλλά αξίζει το κόπο.

10