Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ένας «καπετάνιος στην μπανιέρα» περιμένει μικρούς και μεγάλους στην Κομοτηνή (11/7)

Ένας «καπετάνιος στην μπανιέρα» περιμένει μικρούς και μεγάλους στην Κομοτηνή (11/7)

kapetanios sti banieraΤο βιβλιοχαρτοπωλείο «Δημοκρίτειο», οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο κι ένας «Καπετάνιος στην μπανιέρα», θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:30, στην πλατεία της Μαρώνειας σ' ένα πάρτυ αλλιώτικο της Δήμητρας Πυργελή, για να σας ταξιδέψει μαζί με τον καπετάνιο της στα πελάγη της διασκέδασης και της φαντασίας.

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας «Ιππάρχια».

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ο μικρός καπετάνιος αποφασίζει να περάσει φέτος αλλιώτικα γενέθλια και, με τη φαντασία και τον ενθουσιασμό του, ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους να μπαρκάρουν μαζί του σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι στη θάλασσα...
Ετοιμάζει την πρόσκληση: «Σας περιμένω την Κυριακή στις 10.30 π.μ., στη βεράντα μας την ανατολική, για ένα ταξίδι διαφορετικό. Βάλτε σαγιονάρες και παρεό, δεν χρειάζεται εισιτήριο, μόνο καπέλο, μαγιό, γυαλιά κι αντηλιακό.» Και υπογράφει: Ο καπετάνιος.
Βιβλιοχαρτοπωλείο «Δημοκρίτειο»
Δημοκρίτου 7Α
69100 Κομοτηνή
25310-84040


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.