Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ένας μοναδικός τρόπος για να κάνουμε αποτοξίνωση στον οργανισμό μας

Ένας μοναδικός τρόπος για να κάνουμε αποτοξίνωση στον οργανισμό μας

12-thermantika-rofimata-apo-olo-ton-kosmo-prasino-tsai-mentas

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι διατροφικές μας συνήθειες, το αλκοόλ, το κάπνισμα εκτός των λοιπών συνεπειών στην υγεία μας και στον οργανισμό μας , μας γεμίζουν και τοξίνες...

Είναι ωφέλιμο και καλό ανά διαστήματα να κάνουμε αποτοξίνωση στον οργανισμό μας. Εμείς βρήκαμε τον τρόπο που αυτό μπορεί να γίνει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να καταπονούμε τον οργανισμό και χωρίς να καταφεύγουμε σε εξαντλητικά προγράμματα διατροφής.

Φτιάχουμε ένα μείγμα που έχει ωςεξής:

Βράζουμε 1 λίτρο νερό και βάζουμε μέσα 10 φακελάκια τσάι μέντα. Αφού βράσει το αποσύρουμε, αφήνουμε λίγο να κρυώσει  και το τοποθετούμε στο ψυγείο. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο και πίνουμε ένα σφηνάκι από αυτό κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε για μια εβδομάδα (το πρωί τα ούρα θα είναι σκούρα, χωρίς όμως να συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας). Με τον τρόπο αυτό αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.