Αρχική Fun Time Ένας πίνακας σημειώσεων για τις υποχρεώσεις του μαθητή!

Ένας πίνακας σημειώσεων για τις υποχρεώσεις του μαθητή!

diytotry-multipurposemessagecenter Βοηθήστε τον μικρό μαθητή να οργανώσει τις σχολικές και εξωσχολικές του υποχρεώσεις χαρίζοντας του έναν πίνακα σημειώσεων!

Τι θα χρειαστείτε:

στρογγυλές βάσεις από φελλό για κατσαρόλες
χρώματα της αρεσκείας σας
μπογιά μαυροπίνακα
πινέζες
κιμωλίες
post-it
χαρτάκια σημειώσεων

Αφού προμηθευτείτε τις στρογγυλές βάσεις θα τις βάψετε πλήρως με τα χρώματα που ταιριάζουν στο στιλ του γραφείου του παιδιού. Δύο από τις βάσεις θα τις βάψετε με την μπογιά μαυροπίνακα ούτως ώστε το παιδί να γράφει εκεί τις σημειώσεις του. Αφού οι βάσεις στεγνώσουν, θα τις κολλήσετε/ καρφώσετε στον τοίχο και ο μαθητής θα μπορεί να τοποθετεί επάνω στο πίνακα τα post-it και τα χαρτάκια που έχει σημειωμένες τις υποχρεώσεις και τις εργασίες του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.