Ένας τυχερός αναγνώστης κερδίζει ένα σετ χειροποίητων αρωματικών κεριών από το Κηρόφως

DSCN5648Ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία της Χριστουγεννιάτικης και όχι μόνον διακόσμησης των σπιτιών είναι τα χειροποίητα αρωματικά κεριά. Σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων συνοδευμένα από αρώματα που δίνουν μια διαφορετική νότα στο σαλόνι αλλά και σε κάθε γωνιά του σπιτιού, αποτελούν μια οικονομική διακοσμητική πρόταση που  προσφέρει μια όμορφη ζεστή λάμψη στον προσωπικό σας χώρο.

DSCN5671

Το εργαστήρι Κηρόφως με 15ετή εμπειρία  στο αντικείμενο της κηροπλαστικής προσφέρει μοναδικές προτάσεις χειροποίητων αρωματικών κεριών.  Κεριά, που θα σας συνοδέψουν στις πιο ξεχωριστές σας στιγμές, προσφέροντάς χαλάρωση και γαλήνη, αποφορτίζοντάς σας από το καθημερινό άγχος και στρες. Η ποιότητα των κεριών δια χειρός Κηρόφως, σε αντίθεση με αυτή των περισσοτέρων του εμπορίου, σας εγγυάται αργή και ομαλή καύση, προκειμένου να σας συντροφεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Κηρόφως ξεχωρίζει για το μεράκι αλλά και για τις πρώτες ύλες του καθώς χρησιμοποιεί παραφίνη άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με εξαιρετικά αιθέρια έλαια, ικανά να σας προσφέρουν ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο των αισθήσεων.

DSCN5746
Αυτές τις γιορτές αφήστε τη φλόγα των κεριών, αλλά και το πλούσιο άρωμα τους να σας ταξιδέψει και να σας ηρεμήσει. Διαλέξτε το κερί που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και αφήστε τη ζωντάνια, τη θαλπωρή και τη ζεστασιά να εισβάλουν και να ομορφύνουν τις πιο προσωπικές σας στιγμές. Η φετινή Χριστουγεννιάτικη πρόταση του Κηρόφως για τους αναγνώστες του Infokids.gr είναι τα κόκκινα Χριστουγεννιάτικα κεριά με πλούσιο άρωμα κανέλας.

1488993_197062567149262_495169845_n
6978590761
kirofos@gmail.com

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει ένα σετ χειροποίητων αρωματικών κεριών με άρωμα κανέλας από το Κηρόφως.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει ένα σετ χειροποίητων αρωματικών κεριών με άρωμα κανέλας από το Κηρόφως..
    • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
    • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
    • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 756 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Παναγιώτης Ζαφειρίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.