Αρχική InfoSchool Δημοτικό Ένας χαρταετός για κάθε παιδικό χαμόγελο στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας

Ένας χαρταετός για κάθε παιδικό χαμόγελο στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας

επιφάνεια εργασίας 004Οι μικροί μας φίλοι είναι οι πρωταγωνιστές των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε όλη την πόλη, με στόχο να προσφέρει στους μικρούς μασκαράδες γιορτινές στιγμές με πολύ κέφι και παραμυθένιες πινελιές.

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων του δράσεων και με σκοπό να χαρίσει ακόμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα, ο Οργανισμός επισκέπτεται την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας για να μοιράσει στα παιδιά το δικό τους χαρταετό, ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα για τη Σαρακοστιανή γιορτή της Καθαράς Δευτέρας.

Αναλυτικά, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου από 8π.μ. έως 10π.μ. θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο 1ο και 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ.
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, από τις 10π.μ. έως τις 12μ., θα μοιραστούν χαρταετοί στο 9ο, 6ο και 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, ενώ στις 12μ. στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μαρασλείου.

Διευθύνσεις Ειδικών Δημοτικών Σχολείων

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μαρασλείου: Μαρασλή 4, Κολωνάκι
1ο και 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ: Κόνωνος 16, Παγκράτι
4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο: Νικοπολέως 29-35, Κυψέλη
6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο: Χατζηαποστόλου και Τριανταφυλοπούλου, Κολωνός
9ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείου: Πόντου και Αγ. Θωμά, Γουδί


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.