Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ένας χιονάνθρωπος από πλαστικά ποτήρια

Ένας χιονάνθρωπος από πλαστικά ποτήρια

1464763_684340288252700_403382492_n (1)Εκτός από το πατροπαράδοτο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίσατε στο εσωτερικό του σπιτιού σας μπορείτε να φτιάξετε και πρωτότυπα διακοσμητικά για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας (μπαλκόνι, βεράντα) ή γιατί όχι και για τον κήπο. Ελάτε λοιπόν να φτιάξετε μαζί μας έναν γλυκούλη χιονάνθρωπο από πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης

Τι θα χρειαστείτε:

πλαστικά ποτήρια
συρραπτικό

Θα πάρετε τα πλαστικά ποτήρια και τα συρράψετε το ένα δίπλα στο άλλο για να δημιουργηθεί μια στρογγυλή βάση. Εν συνεχεία θα συνεχίσετε με το δεύτερο στρώμα πλαστικών ποτηριών όπως δείχνει και η φωτογραφία ώστε να δημιουργηθεί ένας χιονάνθρωπος. Μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς το μέγεθος και το ύψος του χιονάθρωπου βάσει των ποτηριών που θα χρησιμοποιήσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή μπορείτε να τη διακοσμήσετε με κασκόλ, σκουφάκι και ό,τι άλλο φανταστείτε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.