Αρχική InfoMommy Υγεία Ενεργός συμμετοχή της Demo σε δύο κορυφαία Συνέδρια

Ενεργός συμμετοχή της Demo σε δύο κορυφαία Συνέδρια

demo-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε το 37ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τη συμμετοχή 3.500 καρδιολόγων και νοσηλευτών απ’ όλη την Ελλάδα. Το Πανελλήνιο συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική συνάντηση για την Καρδιολογία στην Ελλάδα. Το επιστημονικό πρόγραμμα με συμμετοχή ιατρών, ερευνητών, νοσηλευτών και επαγγελματιών υγείας στον τομέα της Καρδιοαγγειακής Ιατρικής, αποτέλεσε εγγύηση για την απόκτηση νέας γνώσης, δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών και για την προσέγγιση των πιο σύγχρονων και αξιόλογων επιτευγμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στον τομέα της επιστήμης. Οι συμμετέχοντες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της DEMO ενημερώθηκαν τόσο για τις υπάρχουσες θεραπευτικές επιλογές που διαθέτει η εταιρία καθώς επίσης και για τη διάθεση νέων σκευασμάτων (Ιρβεσαρτάνη).

demo-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf
Επίσης, την ίδια περίοδο η DEMO ήταν παρούσα στο 23ο , που έλαβε χώρα στις 20-23 Οκτωβρίου στη Ρόδο. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων, η περαιτέρω διερεύνηση των γνώσεων και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, μέσα από ένα επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου. Η DEMO έδωσε δυναμικά το παρόν και η ιατρική κοινότητα είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί, στο περίπτερο της εταιρίας, για το πορτοφόλιο των ουρολογικών προϊόντων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.