Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ενημερωνόμαστε για τη "κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και νηπιακής ηλικίας" στη Θεσσαλονίκη (19/3)

Ενημερωνόμαστε για τη "κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και νηπιακής ηλικίας" στη Θεσσαλονίκη (19/3)

pyksida2014Ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο "ΔΕΛΑΣΑΛ", σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ, διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση για γονείς με θέμα: "Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και νηπιακής ηλικίας" στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.30 μ.μ.

Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν τα εξής ζητήματα:

•Η πολυδιάστατη δομή της έννοιας της νοημοσύνης.
•Τι εννοούμε με τον όρο συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη;
•Η συναισθηματική εκπαίδευση και η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης.
•Μεγαλώνοντας παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη: Ο ρόλος των γονιών.

Εισηγήτριες της συνάντησης είναι η κ. Πορτσέλη Αλεξάνδρα (ψυχολόγος - προσωποκεντρική σύμβουλος, στέλεχος Κέντρου Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ) και η κ. Γαβριέλα Τερζοπούλου (κοινωνική - κλινική ψυχολόγος - συστημική θεραπεύτρια, στέλεχος Κέντρου Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ).

Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο "ΔΕΛΑΣΑΛ"
ΠΕΥΚΑ (ΡΕΤΖΙΚΙ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τ.Θ. 06 – 57010 ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
2310 674471


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.