Αρχική Infokids Υγεία «Ενημερώσου... είναι μεταδοτικό!»: Εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία

«Ενημερώσου... είναι μεταδοτικό!»: Εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία

vaccines awareness campaign advertorial 01Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό «Ενημερώσου... είναι μεταδοτικό!» αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, με κύριο στόχο την παροχή έγκυρης πληροφόρησης για την επίτευξη και διατήρηση υψηλής εμβολιαστικής κάλυψης στην Ελλάδα.

Κέντρο αναφοράς της εκστρατείας αποτελεί η ιστοσελίδα http://vaccines.e-child.gr, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τους γονείς και τους παιδίατρους.

Για τους γονείς σχετικά με:

• την αναζήτηση έγκυρων πηγών πληροφόρησης για τα ρίσκα αλλά και τα αδιαμφισβήτητα οφέλη των εμβολίων
• το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών
• διάφορες συστάσεις από επίσημους φορείς σχετικά με τον εμβολιασμό
• ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα εμβόλια
• συμβουλές για μια ομαλή διαδικασία εμβολιασμού

Για τους παιδίατρους σχετικά με:

• τη δυσκολία χειρισμού των αντιρρήσεων των γονέων, υποστηρίζοντας τους στην επικοινωνία μαζί τους
• την επίτευξη αποτελεσματικών συζητήσεων με τους γονείς σχετικά με το θέμα των εμβολιασμών και τις επιφυλάξεις που διατηρούν για τα εμβόλια
• tips & tricks για ανώδυνους εμβολιασμούς
• ιστορικά και επιστημονικά στοιχεία για τα εμβόλια και τον εμβολιασμό
• το μικρό ποσοστό παιδιάτρων που παραπέμπουν γονείς στο διαδίκτυο

Σχετικά με την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους εμβολιασμούς «Ενημερώσου... είναι μεταδοτικό!», ο Καθηγητής Παιδιατρικής Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας (IPA), δήλωσε: «Η έγκυρη ενημέρωση για τους εμβολιασμούς αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την υγεία παιδιών και εφήβων. Ευελπιστούμε ότι η εκστρατεία θα αποδειχθεί μια πηγή χρήσιμων πληροφοριών τόσο για τους γονείς, όσο και για τους παιδίατρους και θα αποτελέσει το έναυσμα για την επίτευξη υψηλότερης εμβολιαστικής κάλυψης στην Ελλάδα».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.