Αρχική InfoTeens Νέα Ενημερώσου για τους κινδύνους της εικονικής πραγματικότητας στο Public Συντάγματος (10/5)

Ενημερώσου για τους κινδύνους της εικονικής πραγματικότητας στο Public Συντάγματος (10/5)

May-2014-sapounofouskaΗ δεκαοχτάχρονη Ζέφη παίζει το διαδικτυακό παιχνίδι “the second life”. Έχοντας μπερδέψει την αλήθεια και την εικονική πραγματικότητα αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Στην εντατική προσεύχεται για μια δεύτερη ευκαιρία. Θα καταφέρει να κερδίσει τη ζωή της από την αρχή; Βασισμένο σε αληθινές εφηβικές ιστορίες.

Η Ιωάννα Σκαρλάτου θα βρίσκεται το Σάββατο 10  Μαΐου στις 12.00 στο Public Συντάγματος για να μιλήσει για το βιβλίο της  "Το δαχτυλίδι της σαπουνόφουσκας!" Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μαθητές Γυμνασίου καθώς και το συγκρότημα Φίλοιστρον ενώ θα παρουσιαστούν project μαθητών γύρω από τα παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Public Συντάγματος

Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.