Αρχική InfoDad Ενημερωθείτε για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο (9/3)

Ενημερωθείτε για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο (9/3)

large-genz20Ο Δήμος Αιγάλεω, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο, προσκαλούν γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και παιδιά την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 18.30, στην ημερίδα που διοργανώνουν για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και πώς να προστατευτούν από αυτούς.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Δημ.Τρέπας» του Δήμου Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 και Κάλβου (σταθμός μετρό Αγ.Μαρίνα).

Είσοδος ελεύθερη, χωρίς δήλωση συμμετοχής.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter