Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ενισχύουμε τη δράση του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας και κάνουμε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας στο παζάρι του (30/11)

Ενισχύουμε τη δράση του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας και κάνουμε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας στο παζάρι του (30/11)

christmas-bazaar-flyerΟ Σύλλογος Βοηθών Μητρότητας σας καλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που οργανώνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 11 π.μ. – 5 μ.μ., στον εναλλακτικό πολυχώρο Essence Human Space. O Σύλλογος, με την πολύτιμη εθελοντική προσφορά μελών και υποστηρικτών του, δραστηριοποιείται στο χώρο της περιγεννητικής φροντίδας, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις για το ρόλο της βοηθού μητρότητας και άλλα περιγεννητικά θέματα, συμμετέχοντας στις δράσεις του ENCA Hellas (μέλος του European Network of Childbirth Associations) και προσφέροντας σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την εκπαίδευση, πιστοποίηση και συνεχή επιμόρφωση επαγγελματιών βοηθών μητρότητας.

Το Παζάρι αποτελεί μία ευκαρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να βρούμε όμορφα δώρα για μικρούς και μεγάλους, σε μια γιορτινή και γλυκιά ατμόσφαιρα με:

Χειροποίητα προϊόντα για τη μαμά και το παιδί
Βρεφικά και παιδικά ρούχα (δεύτερο χέρι)
Λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα και εκπλήξεις
Πλούσιο μπουφέ από σπιτικά φαγητά και λαχταριστά γλυκά
Οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά

Essence Human Space
Παλλάδος 32 – πλ. Ηρώων, Ψυρρή, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.