Αρχική Πασχαλινά Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κηφισιάς με αγορές στο πασχαλινό bazaar (από 5/4)

Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κηφισιάς με αγορές στο πασχαλινό bazaar (από 5/4)

Beautiful EasterWallpapers (13)Ο Δήμος Κηφισιάς, η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς και ο ΜΚΟ ''Φάρος-Ελπίδας'' μας προσκαλούν στο bazaar που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή το Πάσχα. Χειροποίητες λαμπάδες σε πολλά σχέδια και χρώματα, βιβλία και εικόνες θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Κηφισιάς, στη συμβολή των οδών Λεβίδου & Κασσαβέτη, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. - 15:00 μ.μ. και θα συνεχιστεί το επόμενο Σάββατο 12 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.