Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ενισχύστε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, δίνοντας το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar- Δώρα Αγάπης –Βήματα Ζωής (από 11/12)

Ενισχύστε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, δίνοντας το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar- Δώρα Αγάπης –Βήματα Ζωής (από 11/12)

96226H ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – συμπληρώνει φέτος 77 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του.

Στα πλαίσια της στήριξης του έργου της, προγραμματίζει και φέτος 2-ήμερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά με θέμα «Δώρα Αγάπης, Βήματα Ζωής» στο Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014.

• Στο Bazaar θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα καλάθια με ποτά, κρασιά και χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά, τυποποιημένα προϊόντα, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα. Επίσης θα πωλούνται παιχνίδια, βιβλία, στολίδια, διακοσμητικά είδη σπιτιού, πορσελάνες, είδη δώρων, είδη ρουχισμού καινούργια και μεταχειρισμένα, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το ΓΟΥΡΙ της ΕΛΕΠΑΠ για το 2015.

Την εκδήλωσή  θα πλαισιώσουν με διάφορα happenings και εκπλήξεις.

• Μην ξεχάσετε να αγοράσετε το λαχνό της ΕΛΕΠΑΠ, μόνο με €1. Πρώτο δώρο ένα αυτοκίνητο AYGO της ΤΟΥΟΤΑ και πολλά άλλα πλούσια δώρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.