Αρχική Fun Time Έντομα με βότσαλα

Έντομα με βότσαλα

rock-bugsΠήγατε με τα παιδιά στην παραλία και μαζέψετε ως ενθύμιο πολύχρωμα βότσαλα σε διάφορα μεγέθη. Το ξέρετε ότι με αυτά μπορείτε να φτιάξετε απίθανες καλοκαιρινές κατασκευές; Εμεί σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τα βότσαλα σε έντομα!

Υλικά:

βότσαλα,

ξυλάκια,

πλαστικά μάτια

φύλλα

κόλλα

Για το μυρμήγκι ενώστε τρία μικρά στρογγυλά βότσαλα με την κόλλα. Στο μεσαίο βότσαλο κολλήστε  3 ζεύγη ξυλάκια για πόδια και στο μπροστινό δυο λεπτές κεραίες και τα πλαστικά ματάκια.

Για την αράχνη κολλήστε μια μικρή πετρούλα πάνω σε μια άλλη μεγαλύτερη με σχήμα οβάλ. Κολλήστε 4 μακριά ξυλάκια σταυρωτά κάτω από τη μεγάλη πέτρα για πόδια, τα πλαστικά ματάκια στο κεφάλι και αν βρείτε ένα ξερό άνθος για στόμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter