Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια ΕΟΜ-Μαθήματα Μπριτζ από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ!

ΕΟΜ-Μαθήματα Μπριτζ από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ!

assets_large_t_420_378861

Μιλάς σε μια παγκόσμια γλώσσα, που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις ανθρώπους απ' την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Συναγωνίζεσαι μαζί τους λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες, πανελλή­νιους και διεθνείς, ζωντανά ή και από το Διαδίκτυο.

Έχεις την καλύτερη, αλλά και την πιο οικονομική διασκέδαση. Παίζοντας μπριτζ θα βρεθείς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, περνώντας μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις της ομορφιές του κάθε τόπου. Κάθε σωματείο διοργανώνει εκδρομικά τουρνουά, με ειδικές παροχές στους αθλητές, όπως μειωμένες τιμές στα ξενοδοχεία, εορταστικά δείπνα μετά τους αγώνες, ξεναγήσεις στους τόπους των διοργανώσεων, έπαθλα, αναμνηστικά δώρα κλπ.

Είναι το “χόμπι - κόλλημα„. Το μπριτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά, αλλά ταυτόχρονα και σπορ, α­να­γνω­ρι­σμένο από τη Διεθνή Ο­λυ­μπια­κή Επιτροπή. Παίζεται από ομάδες δύο ατόμων, ζευγάρια.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις κανένα παιχνίδι με τράπουλα για να μάθεις μπριτζ, αλλά, αν έχεις πάθος με οποιοδήποτε επικίνδυνο (οικο­νο­μικά) παιχνίδι με χαρτιά, το ξεχνάς, αφού το μπριτζ σου μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ασκείς το μυαλό σου. Σε λίγο μόλις χρόνο το μπριτζ βελτιώνει τη μνήμη σου εντυπωσιακά! Και όχι μόνο: από επιστημονικές έρευνες έχει αποδειχθεί ότι το μπριτζ βοηθά στην καταπολέμηση της νόσου Alzheimer.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ  - Φειδιππίδου 30  - 115 27 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 748 0400  - Ώρες επικοινωνίας: 10:30 - 16:30  - info@hellasbridge.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.