Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου με 15 διπλές προσκλήσεις από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος(27/3)

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου με 15 διπλές προσκλήσεις από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος(27/3)

kthbe1Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στις 27 Μαρτίου, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, διαθέτει συνολικά 15 προσκλήσεις για τις παραστάσεις: «Η Μικρή μας Πόλη», που παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου, στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, «Γλυκό πουλί της νιότης», σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη που παρουσιάζεται στο Βασιλικό Θέατρο & «Οι Τρεις Σωματαφύλακες» που παρουσιάζεται από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ, στο Βασιλικό Θέατρο.

Οι 15 προσκλήσεις, που είναι διπλές, διανέμονται ως εξής: 5 προσκλήσεις για την παράσταση ««Η Μικρή μας Πόλη», της Πέμπτης 27 Μαρτίου, 5 προσκλήσεις για την παράσταση «Γλυκό πουλί της νιότης» της Πέμπτης 27 Μαρτίου και 5 προσκλήσεις για την παράσταση «Οι Τρεις Σωματαφύλακες», της Κυριακής 30/03/14 στις 11.00 π.μ. Οι προσκλήσεις θα διατεθούν από διαγωνισμό που θα διεξαχθεί μέσω της ιστοσελίδας του ΚΘΒΕ στο facebook.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.