Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εορταστικές εκδηλώσεις στην «Χριστουγεννιάτικη πλατεία» του Δήμου Καλαμαριάς

Εορταστικές εκδηλώσεις στην «Χριστουγεννιάτικη πλατεία» του Δήμου Καλαμαριάς

anama dentrouΜέσα σε μια λαμπρή εορταστική τελετή με τίτλο «χριστουγεννιάτικη πλατεία», θα πραγματοποιηθεί το «άναμμα» του χριστουγεννιάτικου δένδρου, από τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Θεοδόση Μπακογλίδη, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το βράδυ.

Ειδικότερα, όταν το βράδυ της Πέμπτης, ανάψουν τα χιλιάδες λαμπιόνια, όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα ψάλλουν χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια, μαζί με την Μπαντίνα, και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, ενώ παραδοσιακά κάλαντα απ΄όλη την Ελλάδα, θα ψάλλουν οι παιδικές χορωδίες πέντε σχολείων, των 2ου, 3ου, 5ου, 17ου και 23ου , Δημοτικών Καλαμαριάς.

xmas plateiaΘα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα από το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής, με τους μουσικούς Κυριάκο Γκουβέντα, Βασίλη Κασούρα, Θανάση Σοάνη και Γιώργο Δούσο.

Η όλη ατμόσφαιρα της πλατείας, θα θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Η περιπλάνηση στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σπιτάκια της πλατείας, το σπίτι του Αι Βασίλη, το σπίτι των Ξωτικών και το Ζαχαρόσπιτο, θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων, και μέσα από ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί, να ψυχαγωγηθούν, να εκπαιδευτούν και να απασχολήσουν δημιουργικά.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμαριάς  


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter