Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

1D1W4442_resizeΜε τις μπάντες του Δήμου, τις δημοτικές χορωδίες, το "άναμμα" του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα εγκαίνια μιας ακόμη παιδικής χαράς, θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις, στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.

Την ώρα που θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα εγκαινιασθεί και η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία της Εξοχής, «στέλνοντας έτσι το καλύτερο μήνυμα για τη χρονιά που φεύγει και τη χρονιά που έρχεται...», ανέφερε ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, συμπληρώνοντας «Γιορτάζουμε με έργα και όχι με λόγια. Μάλιστα διπλή είναι η χαρά, όταν τα έργα είναι αφιερωμένα στα παιδιά μας ...».

1D1W4463_resizeΟ δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, θα παραδώσει στους κατοίκους και δημότες, μια σύγχρονη παιδική χαρά. «Ένα ακόμη έργο στη μακρά λίστα του προεκλογικού προγράμματος, που υλοποιείται βήμα-βήμα, σταθερά και σταδιακά», όπως  επεσήμανε σε σχετική σύσκεψη συναρμοδίων παραγόντων του δήμου. «Να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός του έργου, ανήλθε σε 60.000 ευρώ και καλύφτηκε αποκλειστικά από δημοτικά χρήματα».

Στο πλαίσιο του ίδιου έργου, έγινε η ανάπλαση της παιδικής χαράς, η οποία ενισχύθηκε με ειδικό πλαστικό δάπεδο και σκάμμα με άμμο, αλλά και με μεταλλική περίφραξη που κλειδώνει για λόγους ασφαλείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.