“Έπειτα από 7 χρόνια με τη γυναίκα μου, ξέρω πλέον πολύ καλά πώς να διατηρώ τη φλόγα αναμμένη!”: Μπαμπάδες ΑΚΟΥΣΤΕ!

Αφιερώστε μερικά λεπτά για να μετρήσετε τους συζύγους (και μπαμπάδες) που γνωρίζετε, οι οποίοι κάνουν δουλειές στο σπίτι όπως ακριβώς θα τις έκανε (ή τις κάνει) η μαμά. Προσωπικά με δυσκολία καταλήγω σε δύο. Αν ο άντρας σας τυχαίνει να είναι ανάμεσα σε αυτούς, είστε μια πολύ πολύ τυχερή γυναίκα και το πιθανότερο είναι, ότι η σχέση σας με τον άντρα σας παραμένει εξαιρετική ακόμα και πολλά χρόνια μετά.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ο σύζυγος να μην βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού, τουλάχιστον όχι όσο η καλή του θα ήθελε, και ενώ κάποιες γυναίκες το έχουν αποδεχτεί αυτό ως δεδομένο για το οποίο δεν αξίζει να δίνουν καθημερινές μάχες, κάποιες άλλες τις οδηγεί στην απογοήτευση.

Ο Corey Peters, ένας σύζυγος και μπαμπάς δύο μικρών κοριτσιών από την Αλαμπάμα, έχει καταλάβει πολύ καλά τι είναι αυτό που θα διατηρήσει τη φλόγα αναμένη στον γάμο του και το μοιράζεται με τους υπόλοιπους μπαμπάδες για να τους ανοίξει τα μάτια και να τους δείξει τι χρειάζεται η γυναίκα τους έπειτα από πολλά χρόνια γάμου για να είναι χαρούμενη:

“Έπειτα από 7 χρόνια γάμου, σας ορκίζομαι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να της στέλνετε φωτογραφίες όπως οι παρακάτω. Αν νιώθετε, ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει, προσπαθήστε το. Σας υπόσχομαι πως όταν γυρίσει στο σπίτι δεν θα σας αφήνει από την αγκαλιά της.”

Ας δούμε τις φωτογραφίες που στέλνει ο μπαμπάς αυτός στη δική του γυναίκα: